Terapi

Har du ondt i livet? Svært ved at finde glæden eller rytmen i livet? Så kan det hjælpe, at få vendt tingene med en faguddannet psykoterapeut, der kan hjælpe dig videre.

Som personligt kristen ved jeg, hvor grænseoverskridende det kan være, at lægge sit liv og sin historie i andres hænder - hvis de ikke kender til den baggrund at være kristen.

Dette er din mulighed for at blive forstået af en ligesindet, som også har en kristen baggrund og Bibelen som guide for livet.

Det betyder ikke, at svarene er givet på forhånd - slet ikke. Men det betyder, at du er sikret en grundforståelse for de værdier og dilemmaer DU møder i dit liv. Samtidig vil du møde en frihed og en tryghed i, at vi alle har et håb i Guds kærlighed. Vi ER nemlig elskede, fantastiske skabninger med hver sit formål, hver med sine evner og muligheder - uanset at det ikke føles sådan, når livet bliver svært. Det er så fantastisk - når vi finder vej ud i friheden.

Dette er terapi med en kristen vinkel: Frisættende til nærhed, glæde, mening og fællesskab.

Pris og sted

Terapisamtalen koster 750 kr. for op til 1,5 time (850 kr. for par).

Samtalerne foregår i dit hjem eller i lokaler i Aarhus C (hvor jeg indimellem kommer og derfor ikke opkræver transporttillæg).

Bor du i Rebild, Vesthimmerlands eller Mariagerfjord kommune er transporten gratis – ellers tillægges et transporttillæg på 5 kr. pr km fra min adresse i Rold skov.

Alle priser er inkl. moms.

Ring eller skriv til 28 58 77 98 for en aftale

Jeg tilbyder pt. samtaler for 350 kr/time (indtil 1. oktober 2018), hvis jeg må modtage supervision på vores samtaler.

Kvalifikationer

Jeg har taget den 4-årige psykoterapeut uddannelseDansk NLP institut i Aarhus, som er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening. Indtil endelig eksamen efterår 2018 kan du se mit 3 - års bevis herunder.

Share