Terapi

Har du ondt i livet? Svært ved at finde glæden eller rytmen i livet? Så kan det hjælpe, at få vendt tingene med en faguddannet psykoterapeut, der kan hjælpe dig videre.

Terapi er din mulighed for at få fred for smertefulde tanker og følelser, som hæmmer din livsudfoldelse og livsglæde. Terapi er ikke bare at dykke ned i barndommen og rode rundt - som nogen tror. Mange af mine teknikker handler om at du får overblik over dit liv, som det er nu, at du finder nye muligheder og om at sætte gode mål. Nogle udfordringer kræver dog, at du er villig til at se tilbage og mindes fortiden, hvilket altid sker nænsomt og helt på dine præmisser. Terapirummet er dit og din mulighed på dine præmisser!

Dette er din mulighed for at blive forstået af en ligesindet, som også har en kristen baggrund.

Som personligt kristen ved jeg, hvor grænseoverskridende det kan være, at lægge sit liv og sin historie i andres hænder - hvis de ikke kender til den baggrund, det er at være kristen. I virkeligheden betyder det ikke så meget for mig, om du er buddhist, ateist, nudist eller noget helt fjerde. Men jeg ved af personlig erfaring, at det er lettere at komme til en terapeut med tillid, hvis man ved, at den man taler med kommer med noget af den samme baggrund som en selv. Derfor har jeg lavet denne side og dette tilbud om terapi for kristne.

At jeg er kristen betyder ikke, at svarene er givet på forhånd - måske tværtimod. Men det betyder, at du er sikret en grundforståelse for de værdier og dilemmaer, som DU kender fra dit eget liv, hvis du også er kristen eller har haft en kristen opvækst. Samtidig vil du møde en frihed og en tryghed i et fælles håb i at være elsket af en fantastisk Gud, som vi kan støtte os op ad. Vi ER nemlig elskede, fantastiske skabninger med hver sit formål, hver med sine evner og muligheder - uanset at det ikke føles sådan, når livet bliver svært. Det er en fantastisk oplevelse, når vi finder vej ud i friheden.

Dette er terapi med en kristen vinkel: Frisættende til nærhed, glæde, mening og fællesskab.

Pris og sted

Terapisamtalen koster 750 kr. for op til 1,5 time (850 kr. for par).

Samtalerne foregår i mit hjem ved Rold skov i Nordjylland (Stubberupvej 56, Skørping) eller hjemme hos dig - hvis afstanden tillader det.

Bor du i Rebild, Vesthimmerlands eller Mariagerfjord kommune er transporten gratis – ellers tillægges et transporttillæg på 5 kr. pr km fra min adresse i Rold skov (j.f. google.maps fra Stubberupvej 56, Skørping).

Alle priser er inkl. moms.

Ring eller skriv til 28 58 77 98 for en aftale

Kvalifikationer

Jeg har taget den 4-årige psykoterapeut uddannelseDansk NLP institut i Aarhus, som er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Linda Stæhr NLP psykoterapeut
Share