Om VokseMedGud

VokseMedGud ideen

VokseMedGud opstod som et resultat af mine egne undersøgelser af hvor Gud og psykologien overlapper, supplerer og/eller modsiger hinanden. Bloggen er mine egne tanker, hvor jeg har det håb, at bringe frihed ind i andres liv gennem mine egne hudløse fortællinger.

Linda Stæhr Hansen

Som privatperson er jeg gift på 15. år og har to små børn er bosiddende ved Rold Skov i Nordjylland. Jeg er vokset op i en kristen familien med indre missionske toner og fandt min personlige tro (som personligt valg) i mine ungdomsår. Jeg har en stor kærlighed for børne- og familieområdet og er (udover det terapeutiske) også Familierådgiver og Pædagogisk konsulent for daginstitutioner.

Terapien

For dig som er kristen (eller for dig som genkender dig selv i de kristne værdier) tilbyder jeg terapi i et fordomsfrit og åbent miljø, som rummer denne vinkel på dit liv. Nogle bekymrer sig ved at komme hos en “helt normal” psykoterapeut, som måske ikke forstår dette verdenssyn. NLP som terapeutisk metode er en anerkende værktøjskasse, som ikke har religiøse toner (selvom den er blevet mistænkt for samme). Som personligt kristen har jeg derfor undersøgt dette felt og har kun oplevet mig styrket i min kristne tro  – i samarbejde med NLP metoderne.

Læs mere om terapi her.

Share