Kvinde med stort Q (Queen!)

I'm not a princessKvinde med stort Q (Queen!)

Som kvinde er jeg skabt med ynde, skønhed, mildhed og en livsgnist, som fødes i mødet mellem min personlighed og min fysiske dna.

  • Jeg er glad
  • Jeg er fri
  • Jeg er sexy
  • Og jeg er Guds ELSKEDE barn

Hvordan kan jeg som troende kvinde rumme alt dette på en gang – midt i en verden, der suger energien og glæden ud af mig (hvis jeg lader den)?

Dagligt har jeg mine bønskampe om at bevare håbet

  • Håbet om at være elsket (af mig, af Gud af andre)
  • Håbet om at være vellidt
  • Håbet om at TURDE bruge mine evner til gavn for andre

Og jeg VED det. Jeg VED jeg har værdi!

Jeg har vokset i så mange år, at jeg har erfaret det. Men at have værdi sikrer mig ikke, at nogen elsker mig. Faktisk føles det indimellem, som om jeg er den eneste, der må insisterer på, at jeg har værdi og relevans, bare som jeg er (selvom andre måske ville protestere og sige, at de altid har syntes jeg var skøn og dejlig).

Kunsten at åbne sig

Se, jeg er kommet til et sted i livet, hvor jeg VED andre elsker mig, men det sikrer mig ikke mod at føle mig ensom. Som aldrig før har jeg nemlig indset, at jeg KAN have mennesker omkring mig, som elsker mig. Men når jeg så endelig er KLAR, så føles tomheden så meget mere bidende. Når jeg går i mine tomme stuer og savner den der følelse af en, der er mig nær. Så meget, at det krummer sig mit indre og vrider i mit hjerte. Det står mig klart, at det ikke er nok at kende min værdi, jeg må også selv opsøge de mennesker, jeg aldrig før har turdet lukke ind.

Endnu en dag at vokse i

Men hey lige i dag vil jeg bare danse. Jeg vil fejre, den jeg er. Jeg vil stole på, at jeg er elsket. Jeg vil turde lukke andre ind. Og jeg vil give Gud lov at forme mit liv til gavn for andre. Jeg er GUDS elskede barn.

Vil du høre, hvordan jeg er endt her – elsket og fri? Måske i næste indlæg.

Share
Dette indlæg blev udgivet i En kristen kvindes blog og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.